Over ons

Over ons

Connect Fastening is een dynamisch en innoverend bedrijf, en is opgericht in 2012. Wij zijn de importeur van het Deense merk TJEP voor de Benelux. Het product gamma van TJEP bestaat uit vlechtmachines, betonijzerknippers, gas tackers, pneumatische tackers, compressoren en de verbruiksmaterialen voor deze machines. Daarnaast voert Connect Fastening een breed assortiment vloerverwarmingsfreesmachines met stofzuigers en freesbladen.

Visie

Om niet alleen nu maar ook in de toekomst succesvol te zijn, is het onze visie om toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Met onder andere nieuwe producten en diensten vanuit de behoefte van de markt. Daarnaast vinden wij het belangrijk te adviseren om advies op maat te verzorgen en een uitstekende service te verlenen aan onze relaties.

Missie

Wij maken verbinding met al onze relaties, op basis van persoonlijk contact zijn wij meedenkend, ontzorgend, en pro-actief. Het aangaan van een partnership vanuit de behoefte van onze relaties is de basis van verdere ontwikkeling van toekomstbestendige groei. In onze bedrijfsfilosofie staat de mens centraal.