Merken

Logo Connect Fastening web

Tjep is een Deens merk gespecialiseerd in bevestigingssystemen, het merk is onderdeel van het Japanse Kyocera. Het productgamma bestaat uit gas- en pneumatische tackers, vlechtmachines en compressoren. Daarnaast is er een totaal assortiment aan bevestigers van Tjep voor de bouw en industrie. Eveneens beschikken wij over een reparatie en onderhoudsafdeling in Dronten. Wij vertegenwoordigen Tjep in de Benelux.

Onder de merknaam Connect Fastening wordt een productgamma aangeboden specifiek voor de Benelux markt. De Benelux heeft specifieke wensen en kansen waaraan wij de brand Connect Fastening verbinden, dit is naast de merken die wij als importeur voeren. In de verbinding met het merk en de onderneming Connect Fastening wordt gekozen om de merknaam als een opzichzelfstaand merk te positioneren of door middel van dual-branding. Dit houdt in dat wij een bestaand merk, verbinden aan de naam Connect Fastening, om de herkenbaarheid naar de afnemers te vergroten. Het voornaamste hierin is, dat de producten aansluitend zijn bij onze strategie als bedrijf en op de wensen en behoeftes van de afnemers.

TJEP is de distributeur voor de Makita High Pressure productlijn voor onder andere de Benelux markt. In aanvulling op de het TJEP High Pressure programma vormen de Makita tackers een aanvulling op compleet assortiment voor de bevestiging van toepassingen op hout, beton en staal. Over het algemeen onderscheidt High Pressure zich door de combinatie van slagvast en lichtgewicht compact gereedschap.

Enkele voordelen van High Pressure:

  • Gewichtsreductie ten opzichte van conventionele pneumatische tackers.
  • Minder terugslag tijdens het schieten, hierdoor is er minder belasting op uw arm en pols.
  • High Pressure heeft de mogelijkheid om met 30 meter luchtslag te werken.
  • Diepte instelling nauwkeurig regelbaar, vooral gewenst voor bevestiging van de gevel (gekleurde nagels en RVS-lenskop).
  • TJEP compressor met slecht 62 dB aan geluid, 13,8 kg gewicht, voorzien van aluminium luchttanks, hierdoor is er geen roestwater bij het ontluchten van de tanks.

One-roll® is premium merk waarbij de verbruiksmaterialen zijn verpakt per stuk. Het voordeel hiervan is dat de afnemer centraal staat in de afname van het product en op basis van een (kleine) behoefte aankopen kan doen in de shop. De verpakking is desgewenst te voorzien van klant specifieke wensen en eisen. Waardoor u zich in de shop verder kunt onderscheiden naar uw afnemers.