CLT Bevestigers

CLT Bouw neemt zijn opmars in Nederland en wij hebben de juiste bevestigers voor de klus!

CLT Huis – Spanbanden

CLT Huis – Bevestigingen

CLT Huis – KonstruX

De Eurotec HH spanplaat en de CLT systeemhoek zijn ontwikkeld voor de moderne houtbouw en zijn ontworpen om zowel trekkrachten als druk- en afschuifkrachten op te nemen. De systeemhoek CLT kan worden gecombineerd met onze IdeeFix, KonstruX of de Eurotec hoekbevestigingsschroef. Het is bestand tegen hoge belastingen, kan variabel worden gebruikt en is compatibel met SK04.

Gebruikte producten:
Spanband
CLT systeem hoek

Dankzij hun speciale geometrie en schroefdraadverbinding bieden Eurotec-bevestigingen een multidimensionaal draagvermogen waarbij de betreffende bevestigingen idealiter onder spanning worden belast. Deze methode bereikt de hoogste draagvermogens tot X kN in de belastingsrichting F1. Alle andere draagvermogens en exacte waarden voor uw toepassing vindt u in de ETA.

Gebruikte producten:
Schuifhoek
Spanband
Schuifplaat

KonstruX volledig schroefdraadschroeven kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen in de houtbouw. Ze zijn een kostenbesparend alternatief voor traditionele verbindingen of houtverbindingen zoals balkhangers en balken.

Volgens goedkeuring/ETA is voorboren niet nodig.

Gebruikte producten:
KonstruX volledig schroefdraadschroef

CLT – IdeeFix houtverbinding

CLT – Magnus balkverbinder

De Eurotec IdeeFix is een verdekt verbindingsstuk voor het bevestigen van hout. Het garandeert een hoog draagvermogen voor trek- en dwarskrachten, is ontworpen voor universeel gebruik en is snel en eenvoudig te monteren.

Gebruikte producten:
IdeeFix Houtverbinder

De Magnus ophangverbinder wordt vooral gekenmerkt door zijn volledige prefabricage, wat op zijn beurt leidt tot minimale montagetijden op de bouwplaats.

Gebruikte producten:
Magnus Haakverbinder

Wij bieden een compleet assortiment bevestigers voor het bouwen met CLT!

Wilt u meer informatie vul dan onderstaande formulier in.